WIE ZIJN WIJ ?

De vereniging staat onder de auspiciën HRail (dienst van de sociale werken van de NMBS, de vrijetijdsbesteding van het personeel en het Centraal Comité voor Geestesontspanning). Onze vereniging telt een vijfentwintig tal leden. Om de twee weken komen wij samen: op de tweede en de vierde woensdag van de maand. Vanaf 18u30 vergaderen wij dan in het NMBS - Districtsgebouw Maria-Hendrikaplein, 2, Gent. Onze vaste locatie daar is de zaal Thalys.

Mededelingen - PLANNING 2021

• Posted on: 11 February 2021
  • By: machinist

Beste Spoor-film-vrienden. Onze activiteiten hebben wij gecanceld tot nadere berichtgeving.

Hou het veilig in jullie (montage) KOT

Na enkele succesvolle ZOOM bijeenkomsten, gaan wij vanaf januari verder met onze virtuele ON-LINE vergaderingen. Onze (voorlopige) agenda voor 2021 staat ook on-line, alles onder voorbehoud van hoe de Corona crisis zich evolueerd.

Onze ZOOM vergaderingen gaan gewoon door op de voorziene data, telkens de tweede en vierde woensdagavond vanaf 18.30 uur

Wij houden contact via ZOOM en uiteraard ook via de veertiendaagse INFO-MAIL

ZOOM op onze woensdagavonden

• Posted on: 2 January 2021
Afspraak op onze woensdagavonden

Beste Spoor-film-liefhebbers,

Het ziet er niet naartoe uit, dat wij terug 'live' bij elkaar kunnen zijn. Dus zullen wij het nog enkele weken via ZOOM moeten doen.

En dit tot algemene tevredenheid bij de leden. Zorg voor jezelf en voor elkaar, tot aan 'ons spuitje'....?

MEDEDELINGEN

• Posted on: 26 November 2020
  • By: machinist

Het is onze plicht, het droevige nieuws te melden dat ons oudste en actief lid FERNAND BEKAERT overleden is.

Ook vernamen wij het overlijden van  Renaat Geeraert, gewezen lid, en medestichter van onze filmclub.