Beste vrienden, ‘spoor-film-liefhebbers’

Door de Corona crisis zijn alle bijeenkomsten in de Thalyszaal opgeschort tot nader order van onze regering.

MAAR: wij laten onze leden niet los. Zo hebben wij besloten om verder te vergaderen vanuit ‘ONS (film)KOT’ via ZOOM.US waarvoor wij een tijdelijk abonnement hebben onderschreven.

Zo delen wij verder onze kennis, bekijken en analyseren wij  jullie eventuele nieuwe producties  in onze ‘voorvisies’. Het vooropgestelde programma houden wij ook op onze ‘normale’ woensdagavond bijeenkomsten van 18:30 tot 21:00 uur met een korte ‘drink-pauze’.

Vanaf 18:15 uur mogen jullie  de E-mail van  secretaris Nöel verwachten met de inloggegevens. Zie AGENDA

Ook de traditioneel geworden INFO-mails, verstuurd op zondagavond of maandagmorgen zullen jullie verder mogen ontvangen betreffende onze eerstvolgende vergadering.

BELANGRIJKE MEDEDELING betreffende de NATIONALE filmselectie en FISAIC

Effen herinneren aan de mededelingen van onze Voorzitter, dat ALLE manifestaties, uitgaande onder de auspiciën van HRRail zijn opgeschort.

Voor ons betekend dit verder, dat wij geen Nationale filmselectie houden en bijgevolg ook niet kunnen deelnemen aan het FISAIC gebeuren in Duitsland.

Ook hebben wij besloten om GEEN CLUBWEDSTRIJD te organiseren in deze moeilijke tijd.

Waar wij wel aan werken is:  om de zogenaamde tussentijdse wedstrijd over onze clubuitstap van 2019 naar Kortrijk te organiseren via Zoom. (gepland voor  9 juni).

Verder hopen wij om op zondag 27 juni alsnog een clubuitstap te kunnen organiseren!